Dr. Baumann

Bettina Beauty Care werkt in de salon in Soest met de hoogwaardige producten van Dr. Baumann

Hypo allergene huidverzorgingslijn

Sinds zijn oprichting in 1989 is dr. Baumann Cosmetic uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. De lijn is ontwikkeld door dr. Baumann en dr. Henrich een biochemicus en een homeopaat. En is bijzonder geschikt voor mensen die een allergische reactie hebben op bijna alle (ook natuurlijke) huidverzorgingsmerken. Maar ook voor andere huidtypen is de lijn perfect, voor ieder huidtype zijn passende producten. De kwaliteit van dr Baumann producten wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms blijken ze ook schadelijk te kunnen zijn voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan, volgens dr Baumann, ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van jouw huid.

Dr Baumann SkinIdent en Classic lijn

SkinIdent is de toplijn van dr. Baumann. Deze lijn bevat enkel en alleen producten met 100% huididentieke (plantaardige) ingrediënten. De geurelementen van de plantaardige werkstoffen zijn verwijderd, omdat dit ook potentiële allergenen zijn. De concentratie werkstoffen van de SkinIdent lijn is hoger dan bij de Classic lijn.

De Classic lijn is een zeer hoogwaardige lijn van dr Baumann, met een wat lagere concentratie werkstoffen dan de SkinIdent lijn. De meeste producten bevatten tussen de 80 en 100% huideigen ingrediënten. In tegenstelling tot bij de SkinIdent lijn zijn bijvoorbeeld ook producten met kamille, Aloe Vera  of tea tree olie mogelijk.

Het is vanuit dr Baumann niet toegestaan via een webshop te verkopen. Bettina Beauty Care heeft de gehele SkinIdent lijn en het grootste deel van de Classic op voorraad. Wil je advies over dr Baumann producten of deze bestellen, mail naar info@bettinabeautycare.nl of bel naar onze salon
035 6031193