Voetreflex behandeling

content image

Chinese voetreflex is gebaseerd op oude originele Chinese voetmassage principes. Al 4000 jaar passen de Chinezen deze voetmassages toe met goede resultaten. Zij hebben dan ook ongeloofelijk veel kennis en ervaring op dit terrein. In China wordt de massage preventief gebruikt  om gezond en vitaal te blijven

Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten, dus alle organen,spieren en weefsels. Door de betreffende zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan dit orgaan beter gaan functioneren.

De meridiaanbanen en acupuntuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupuntuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het gehele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze twee systemen alsmede het feit dat er hele prettige, ontspannen en intensieve massagetechnieken worden toegepast op voeten, onderbenen en knieën maakt deze massage tot een weldaad voor het lichaam.

Tijdens het masseren wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven. Tijdens de Chinflex massage wordt er gemasseerd met de vingers, duimen en handen om de voeten nog beter te activeren. Lichaam en geest komen volledig tot rust en de energiedoorstroming in het lichaam wordt gestimuleerd. Na de behandeling voelt u zich volledig ontspannen.