Gezichtsbehandelingen Soest

Gezichtsbehandeling

Standaard behandeling:

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging van de gezichtshuid, peeling, lotion, epileren en/of harsen, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging

behandelingsduur: ca. 60 minuten

Gezichtsbehandeling en lichaamsbehandeling

Weleda kennismakingsbehandeling:

Deze behandeling, die 30 minuten duurt, is ideaal om kennis te maken met een 100% natuurlijke verwenbehandeling van Weleda of dr. Baumann Zowel je gezicht als je handen en voeten krijgen speciale aandacht tijdens deze behandeling.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend masker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna krijg je een heerlijke handmassage. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Kennismakingsbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

Duur 30 minuten

Cleanbehandeling (jongeren tot 18 jaar)

Diepte-reiniging, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling

Bindweefselmassage met Gezichtsbehandeling

Bindweefselmassage met gezichtsbehandeling:

Deze huidverbeterende bindweefselmassage, waarbij speciale diepe massagetechnieken worden toegepast, is een uitstekende wijze om de huidconditie te verbeteren.

Verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, anti rimpel- en littekenbehandeling en verstevigd de huid.

Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verminderen van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.

Duur van de behandeling ca.90 minuten

Gezichtsbehandeling en lichaamsbehandeling

Weleda Intensief reinigende behandeling:

In deze behandeling,komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, en Weleda reinigingsproducten. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd. Ontharen is optioneel. Gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Daarna worden gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

Duur van de behandeling 60 minuten

Gezichtsbehandeling

Luxe behandeling:

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging gezichtshuid, peeling / scrub, lotion, harsen en/of epileren, vapazone, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: ca. 90 minuten

Gezichtsbehandeling

Dr. Baumann kennismakingsbehandelin:

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling bij Bettina Beauty Care.

Tijdens de behandeling kunt u ons en de  producten leren kennen om te zien en te voelen of onze persoonlijke werkwijze bij u past en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

De behandeling bestaat uit : Reiniging van de huid, wenkbrauwen epileren, keuze uit dieptereiniging of gezichtsmassage, masker afgestemd op uw huidtype en een dag of nachtverzorging naar keuze.

Duur 30 min.

Gezichtsbehandeling

Acne behandeling:

Deze behandeling kan per individu verschillen. Essentieel is dieptereiniging van de huid, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling.

 

 

Gezichtsbehandeling

Cosmetische Mini Lift behandeling voor het gezicht:

De mini lift met aloëvera is een cosmetische liftbehandeling en passieve gymnastiek voor het gezicht, gebaseerd op de aloëveraplant (aloëbarbadensis). Tijdens de behandeling wordt de opperhuid en de dieper gelegen lagen geactiveerd en de microcirculatie aangezet. Hierdoor worden indirect zowel de stofwisseling als de vochtcirculatie verbeterd en rimpelvermindering bewerkstelligd. Kortom: de huid krijgt een gezonder en strakker aanzien.

Duur behandeling 90 minuten

Gezichtsbehandeling en lichaamsbehandeling

Weleda Verwenbehandeling:

In deze behandeling, die 90 minuten duurt, komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna worden voeten, gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tijdens dit masker worden de armen en handen gemasseerd. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

Duur behandeling 90 minuten