IPL Ontharen Soest

Mooi met de Unieke MedCos IPL methode

Wie kent het niet? Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, en tijdrovend en vaak lastig ritueel, maar waarom deze moeite nog, als je ook pijnloos veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen?
Dit kan nu met de MedCos IPL methode!

MedCos IPL Methode ?

DEFINITIEF ONTHAREN

Behandeling van ongewenste haargroei.
Maak nu een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht, rug en bikinilijn. Met de MedCos IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes defintief tot het verleden.

Met behulp van de technisch hoogwaardige MedCos IPL methode wordt in het haartje de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van het lichaam kan nu met als resultaat een haarreducte van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

De MedCos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar miliseconden duurt, kan men een prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken en soms zelfs langer. Vanwege de haargroeicyclus zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN
Het zichtbaar hoog energetisch gepulseerde licht van de MedCos IPL is veilig waardoor speciale voorzorgsmaatregelen overbodig zijn. Het is wel van belang om gedurende periode dat je een ontharingskuur ondergaat niet te epileren of te harsen. Hierdoor wordt namelijk de haar uit het haarzakje verwijderd waardoor de warmte niet naar het haarzakje geleid kan worden en deze dus niet kan worden vernietigd. Het is raadzaam on gedurende een bepaalde periode voor en na een ontharingsbehandeling de betreffende locatie te beschermen tegen het zonlicht.

VIJF REDENEN WAAROM U KIEST VOOR DE MEDCOS®IPL

  1. De MedCos® IPL methode is veiliger dan de laser doordat er met veel minder kracht een gelijk resultaat wordt bereikt.
  2. De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt in tegenstelling tot de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel.
  3. De behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  4. De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methodewerken, kunnen u duidelijk en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg.
  5. De MedCos® IPL methode werkt met apparatuur van zeer hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

WAAROM DE MEDCOS IPL METHODE?

De MedCos IPL mehtode biedt in vergelijking met andere IPL en/of Laser methoden/merken aantoonbaar veel comfortabeler behandelingen.
Door de snele flitssnelheid en het grote behandeloppervalk (10sm) is uw behandeltijd tot wel 75% korter t.o.v. vele andere IPL systemen en/of methoden.
Door de unieke geanvanceerde en gepatenteerde koeling wordt het onprettige gevoel tijdens een behandeling tot een minimum gereduceerd.

PRIJZEN VANAF €39,-
Bel voor een gratis intake met onze gediplomeerde ontharingsdeskundige Iris.

TELEFOON 035-6031193

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Medcos site:
http://www.medcos.nl