Kennismakingsactie

Dr. Baumann Kennismakingsactie

Kenningsmakingsbehandeling
Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling bij Bettina Beauty Care.

Tijdens de behandeling kunt u ons en de  producten leren kennen om te zien en te voelen of onze persoonlijke werkwijze bij u past en wij aan uw wensen kunnen voldoen.

De behandeling bestaat uit : Reiniging van de huid, wenkbrauwen epileren, keuze uit dieptereiniging of gezichtsmassage, masker afgestemd op uw huidtype en een dag of nachtverzorging naar keuze.

Prijs: € 45,00
Duur 30 min.

Weleda Kennismakingsactie

Deze behandeling, die 30 minuten duurt, is ideaal om kennis te maken met een 100% natuurlijke verwenbehandeling van Weleda. Zowel je gezicht als je handen en voeten krijgen speciale aandacht tijdens deze behandeling.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend masker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna krijg je een heerlijke handmassage. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Kennismakingsbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

Prijs:  € 45,00
Duur 30 min.