Prijslijst

Weleda kennismakingsbehandeling

 

Deze behandeling, die 30 minuten duurt, is ideaal om kennis te maken met een 100% natuurlijke verwenbehandeling van Weleda of dr. Baumann Zowel je gezicht als je handen en voeten krijgen speciale aandacht tijdens deze behandeling.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend masker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna krijg je een heerlijke handmassage. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Kennismakingsbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

39,95

Cleanbehandeling (jongeren tot 18 jaar)

Diepte-reiniging, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling

Voor volwassenen vanaf 18 jaar € 52,50

45,00

Acne behandeling

Deze behandeling kan per individu verschillen. Essentieel is dieptereiniging van de huid, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de acnebehandelingen tot een bepaald bedrag per jaar.

* Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor het vergoeden van deze behandeling

52,50

Standaard behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging van de gezichtshuid, peeling, lotion, epileren en/of harsen, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging

behandelingsduur: ca. 60 minuten

52,50

Voetreflex massage

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstromingen het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

59,50

Luxe behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging gezichtshuid, peeling / scrub, lotion, harsen en/of epileren, vapazone, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: ca. 90 minuten

65,00

Weleda intensief reinigende behandeling

In deze behandeling, die 60 minuten duurt, komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, en Weleda reinigingsproducten. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd. Ontharen is optioneel. Gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Daarna worden gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

65,00

Cosmetische Mini lift behandeling voor het gezicht

De mini lift met aloëvera is een cosmetische liftbehandeling en passieve gymnastiek voor het gezicht, gebaseerd op de aloëveraplant (aloëbarbadensis). Tijdens de behandeling wordt de opperhuid en de dieper gelegen lagen geactiveerd en de microcirculatie aangezet. Hierdoor worden indirect zowel de stofwisseling als de vochtcirculatie verbeterd en rimpelvermindering bewerkstelligd. Kortom: de huid krijgt een gezonder en strakker aanzien.

75,00

Bindweefselmassage met gezichtsbehandeling

Deze huidverbeterende bindweefselmassage, waarbij speciale diepe massagetechnieken worden toegepast, is een uitstekende wijze om de huidconditie te verbeteren.

Verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, anti rimpel- en littekenbehandeling en verstevigd de huid.

Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verminderen van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.

Prijs bindweefselmassage los (ca. 30 min.) €  35,- 

Duur van de behandeling ca.90 minuten

85,00

Weleda Verwenbehandeling

In deze behandeling, die 90 minuten duurt, komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna worden voeten, gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tijdens dit masker worden de armen en handen gemasseerd. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

85,00

Weleda Mama behandeling

Een unieke, 100 minuten durende, schoonheidsbehandeling afgestemd op de verschillende fase van een zwangerschap. Vooraf stemmen we samen de inhoud van de behandeling af inspelende op je ‘wensen en eventuele lichamelijke ‘ongemakken van dat moment. Het is een complete behandeling inclusief massages, maskers en warme kompressen. Er zijn 4 verschillende behandelingen, één voor elk trimester van de zwangerschap en één na de bevalling. Ideaal om even rust voor jezelf te creëren.

95,00

Weleda skin retreat (Premium )

De Weleda Skin Retreat duurt 100 minuten en start met een uitgebreide huid- en wensenanalyse. Terwijl je geniet van een weldadig voetbad kies je samen met de specialist welke plant voor deze behandeling voor jou het beste is. Hierna wordt je tot rust gebracht met Body Balancing, een ontspanningstechniek die je helpt los te laten.

Vervolgens wordt je gelaat gezuiverd met kompressen en gereinigd met een passend leemmasker. Als extra optie kan gezorgd worden voor ontharing en de verwijdering van onzuiverheden. Daarna volgt de speciale plantmassage voor gelaat, schouders en voeten, gevolgd door een intensief voedend masker of pakking. Tijdens dit masker worden de armen en handen gemasseerd. Vervolgens wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Via de Body Wake Up-techniek brengt de specialist je weer tot het hier en nu.

95,00