Prijslijst

Weleda kennismakingsbehandeling

 

Deze behandeling, die 30 minuten duurt, is ideaal om kennis te maken met een 100% natuurlijke verwenbehandeling van Weleda of dr. Baumann Zowel je gezicht als je handen en voeten krijgen speciale aandacht tijdens deze behandeling.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend masker. Ontharen of het verwijderen van eventuele onzuiverheden is optioneel. Daarna krijg je een heerlijke handmassage. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Kennismakingsbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

45,00

Cleanbehandeling (jongeren tot 18 jaar)

Diepte-reiniging, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling

Voor volwassenen vanaf 18 jaar € 67,50

65,00

Standaard behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging van de gezichtshuid, peeling, lotion, epileren en/of harsen, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging

behandelingsduur: ca. 60 minuten

67,50

Weleda intensief reinigende behandeling

In deze behandeling, die 60 minuten duurt, komt zowel je gezicht als je lichaam aan bod.

Op basis van de huid- en wensenanalyse kies je eerst samen met de specialist welke producten het beste bij je passen. De behandeling zelf start met een voetbad voor totale ontspanning. Hierna wordt je gelaat gezuiverd met warme, weldadige kompressen, en Weleda reinigingsproducten. Hierna worden alle onzuiverheden verwijderd. Ontharen is optioneel. Gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Daarna worden gelaat en schouders gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker of pakking. Tenslotte wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop van de Weleda Verwenbehandeling kun je rustig terugkomen in het hier en nu. 

75,00

Voetreflex massage

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstromingen het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

half uur behandeling  45 euro

75,00

Acne behandeling

Deze behandeling kan per individu verschillen. Essentieel is dieptereiniging van de huid, verwijderen van onzuiverheden, masker en nabehandeling.

85,00

Luxe behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met de bionome producten van Dr. Baumann.

Reiniging gezichtshuid, peeling / scrub, lotion, harsen en/of epileren, vapazone, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage, gezichtsmasker, dag of nachtverzorging.

Behandelingsduur: ca. 90 minuten

85,00

Bindweefselmassage met gezichtsbehandeling

Deze huidverbeterende bindweefselmassage, waarbij speciale diepe massagetechnieken worden toegepast, is een uitstekende wijze om de huidconditie te verbeteren.

Verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling, afvalstoffen worden sneller afgevoerd, anti rimpel- en littekenbehandeling en verstevigd de huid.

Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verminderen van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté.

Prijs bindweefselmassage los (ca. 30 min.) €  35,- 

Duur van de behandeling ca.90 minuten

96,00

Cosmetische Mini lift behandeling voor het gezicht

De mini lift met aloëvera is een cosmetische liftbehandeling en passieve gymnastiek voor het gezicht, gebaseerd op de aloëveraplant (aloëbarbadensis). Tijdens de behandeling wordt de opperhuid en de dieper gelegen lagen geactiveerd en de microcirculatie aangezet. Hierdoor worden indirect zowel de stofwisseling als de vochtcirculatie verbeterd en rimpelvermindering bewerkstelligd. Kortom: de huid krijgt een gezonder en strakker aanzien.

96,00